36
Ein Betrag gegen die
Nahrungsmittelverschwen-dung
kommt von GEA:
ein Sauerstoffmesssystem
für MAP-Verpackungen. /
GEA‘s contribution against
food waste: an oxygen
measurement system
for MAP packaging.
24
Zur Identifizierung von Milchsäurebakterien
für die optimale Rohwurstreifung ist Durch-setzungsfähigkeit
gefragt. / Identification of
lactic acid bacteria for optimum raw saus-age
maturation: Assertiveness is in demand.
International
upplier fair for the
beverage industry
www.anugafoodtec.com
34
Neue Plage: Masthähnchen sind
häufig mit dem Zoonoseerreger
Campylobacter belastet. /
New plague: Broiler chickens are
frequently contaminated with the
zoonotic agent Campylobacter.
ONE FOR ALL.
ALL IN ONE.
Food Processing | Food Packaging | Safety & Analytics
Food Ingredients | Services & Solutions
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679 Köln, Germany
Tel. +49 1806 578 866
Fax +49 221 821-991020
anugafoodtec@visitor.koelnmesse.de
su
food and
COLOGNE, GERMANY
20.–23.03.2018
6/2017 5
AFT_2018_Anzeige_Fleischerei_Technik_185x120mm_Int_GB.indd 1 30.11.17 09:57
/www.anugafoodtec.de