major vertical segments of the vibrant food and
beverage industry, this trade fair is the largest
exhibition in North America dedicated strictly to
food processing.
Top exhibitor USA
Wolfgang Marzin, President and CEO of Messe
Frankfurt says: “I am delighted about the
continuation of the marketing cooperation with
FPSA, which we began on the occasion of IFFA
2016. The USA is an incredibly important mar-ket
for the meat-processing industry and ranks
among the top exhibitor and visitor nations at
IFFA. As in the past, the coming IFFA is set to be
a highlight for the sector. Over 1,000 exhibitors
from around 50 countries have signed up to
present the entire meatprocessing spectrum –
from manufacturing to high-tech.”
“With these two events and the undeniable ex-pertise
that can be found on their shows floors,
2019 represents an excellent opportunity for
food industry professionals around the globe,”
added Jarrod McCarroll, Chairman of the Food
Processing Suppliers Association (FPSA) and
President of Weber, Inc.
www.messefrankfurt.com, www.iffa.com
Continued from page 10
alle wichtigen Segmente der Lebensmittel- und
Getränkeindustrie abdeckt, ist die größte in
Nordamerika, die sich ausschließlich der Le-bensmittelverarbeitung
widmet.
Top-Aussteller USA
Wolfgang Marzin, Vorsitzender der Geschäfts-führung
der Messe Frankfurt: „Ich freue
mich über die Fortsetzung der Marketingkooperation
mit FPSA, die wir anlässlich der
IFFA 2016 begonnen haben. Die USA sind ein
unglaublich wichtiger Markt für die fleischver-arbeitende
Industrie und gehören zu den wich-tigsten
Aussteller- und Besuchernationen der
IFFA.
Wie in der Vergangenheit wird die kommen-de
IFFA ein Highlight für die Branche sein.
Über 1.000 Aussteller aus rund 50 Ländern
haben sich angemeldet, um das gesamte
Spektrum der Fleischverarbeitung – von der
Herstellung bis zum Hightech-Bereich – zu
präsentieren.“
„Mit diesen beiden Veranstaltungen und der
unbestreitbaren Expertise, die auf den Aus-stellungsböden
zu finden ist, bietet 2019 eine
ausgezeichnete Gelegenheit für Fachleute der
Lebensmittelindustrie auf der ganzen Welt“,
fügte Jarrod McCarroll, Vorsitzender der Food
Processing Suppliers Association (FPSA) und
Präsident von Weber, Inc.
www.messefrankfurt.com, www.iffa.com
IFFA 2019 AUF EINEN BLICK
• 1.036 Aussteller aus 49 Ländern, darunter alle
Markt- und Technologieführer
• Die Top-Ausstellernationen sind Deutschland,
Italien, Niederlande, Spanien, USA, Frank-reich,
Dänemark, Österreich, Großbritannien,
China und Polen
• 109.900 m2 Ausstellungsfläche, übersichtlich
verteilt auf sieben Hallenebenen
• Umfassendes Angebot vom Schlachten und
Verarbeiten über Verpackung bis hin zu
Veredelung und Verkauf
• 62.440 Besucher aus 142 Ländern werden er-wartet,
davon zwei Drittel aus dem Ausland
• Fachbesucher aus fleischverarbeitender
Industrie, Fleischerhandwerk, Lebensmittel-
Einzelhandel, Groß- und Außenhandel,
Schlacht- und Zerlegebetrieben, Nahrungs-
und Genussmittelindustrie
KOLBE
F O O D T E C
www.kolbe-foodtec.de
KOLBE FOODTEC
MW160330
SW100H
LW82
K440RS
MACHT GUTES
FLEISCH
NOCH BESSER!
PAUL KOLBE GMBH · FOODTEC
GEWERBESTRASSE 5 · D-89275 ELCHINGEN
PHONE +49 (0) 73 08 / 96 10 - 0
FAX +49 (0) 73 08 / 96 10 - 98
INFO@KOLBE-FOODTEC.COM
IFFA
04.-09.05.2019
HALLE 8
STAND E55
© AT CKE www.attacke-ulm.de
kol_18_0910_Anzeige_Fleischerei-Technik_185mmx60mm_RZ.indd 1 29.01.19 14:49
FACHMESSE
TRADE FAIR
1 / 2019 11
Foto: Messe Frankfurt/Jochen Günther
IFFA 2019 AT A GLANCE
• 1,036 exhibitors from 49 countries, including
all market and technology leaders
• The top exhibitor nations are Germany, Italy,
the Netherlands, Spain, the USA, France,
Denmark, Austria, Great Britain, China and
Poland.
• 109,900 m2 of exhibition space, clearly
arranged on seven hall levels
• Comprehensive range from slaughtering and
processing to packaging, finishing and sales
• 62,440 visitors from 142 countries are
expected, two thirds of them from abroad
• Trade visitors from the meat-processing
industry, butcher’s trade, food retail trade,
wholesale and foreign trade, slaughter-
houses and cutting plants, food and luxury
food industry