Foto: Alco-food-machines
Produktionstechnik
Production technology
Ein Mixer,
viele Produkte
Der Mischer AMP von
Alco-food-machines
liefert ebenso zuverlässige
wie vollautomatisierte
Produktionsprozesse.
Seit mehr als 40 Jahren
ist Alco-food-machines
mit einer Standardisie-rungslinie
am Markt vertreten.
Als Teil dieser Linie wurde der
Alco-Mischer AMP über die
Jahre weiterentwickelt, vor
allem im Hinblick auf Qualitäts-standards,
Hygienevorschrif-ten
sowie vollautomatisierte
Produktionsprozesse. Schnelle
Mischzeiten, ideale Homo-genität,
verlässliche Verarbei-tung
und maßgeschneiderte
Anpassungen an individuelle
Kundenbedürfnisse sind Kern-qualitäten
der Maschinen von
Alco.
One mixer,
many products
The AMP mixer from
Alco-food-machines
delivers reliable, fully auto-
mated production processes.
For more than 40 years,
Alco-food-machines has
been present on the mar-ket
with its standardization
line. As part of this line, the
Alco mixer AMP has been fur-ther
developed over the years,
especially with regard to qua-
lity standards, hygiene regula-tions
as well as fully automated
production processes.
Fast mixing times, ideal homo-
geneity, reliable processing
and customized adaptations to
individual customer needs are
core qualities of Alco. The so-phisticated
mixing technology
qualifies the AMP for stan-
dardization and prepa-ration
of sausage,
potato, molded and
processed cheese
products as well
as delicatessen
salads. How-ever,
it is also
suitable for
blends for
the canning
industry.
Fast
and gentle
A large variety
of sensi-tive
mixes and
trendy conveni-ence
products can
be processed even-ly.
The machine buil-
ders from Lower Saxony have
always paid attention to detail,
such as desired results with
a constant fat and lean meat
content, homogeneous mixing
of spice additions, and accu-rate
liquid absorption.
Nozzles placed in the mix-ing
pan allow direct steam
injection and ensure fast and
gentle heating or thawing of
the product with optimum
Die ausgereifte Mischtechnik
qualifiziert den AMP für die
Standardisierung und Vorbe-reitung
von Wurst-, Kartoffel-,
Form- und Schmelzkäsepro-dukten
sowie Feinkostsalaten.
Er eignet sich aber auch für
Mischungen für die Konser-venindustrie.
28 4/2021