Page 31

Ftec_01_2015

Rahmenprogramm Zusätzlich zu den Ausstellerpräsen-tationen wird die Anuga FoodTec mit einem breit gefächerten und fachlich anspruchsvollen Rahmen-programm das Informationsbedürfnis der Fachleute aus der Lebensmittel-produktion be-antworten. Unter der Federführung der DLG werden in Fachforen aktuelle Themen und Frage-stellungen der Bran-che aufgegriffen, dargestellt von nam-haften Forschungsin-stituten, Verbänden und Fachleuten. Zum Rahmenpro-gramm gehört in diesem Jahr eben-falls wieder die Verleihung des Fleischerei Tech-nik und Fleischer- Handwerk Awards. Mit diesem Preis werden breits zum 3. Mal technische Innovationen in der Fleisch- und Wurstverarbeitung aus-gezeichnet, die einen nachhaltigen Vorteil für den Fleisch- und Wurst ver-arbeitenden Betrieb und die Qualität der produzierten Lebensmittel haben. Die Verleihung findet am 25. März 2015 ab 10 Uhr vormittags im Con-gress Centrum Nord/ Konferenzraum D auf dem Messegelände in Köln statt. ◆ Almost 1,500 suppliers from around 40 countries and 43,000 trade visi-tors from around 130 countries are expected at the trade fair. On the following pages we present some of the innovations presented at this year’s Anuga FoodTec. Focus points The Robotic Pack Line will be demon-strated again. The theme in 2015 is an industry 4.0 line as a live demon-stration with a dozen processing and packing stations. Active members of the Robotik-Pack-Line team cluster in-clude CSB-System, Kronen, Yaskawa, LMD, Hilutec, Linde, Mettler-Toledo, SES, Wächter, Fanuc, Akon Robotics and SMC. In addition to the traditional focus on processing and packaging, Anuga FoodTec also offers cross-sector solu-tions for all processing phases and food industries. Under the heading „Services & Solutions“ leading com-panies from the conveyer technology, inert gases and lubricants sectors, among others, will be appearing at Anuga FoodTec. Once again Anuga FoodTec will occupy Halls 4 to 10 of the Cologne exhibitions grounds, which corre-sponds to a gross exhibition space of 121,000m². The fair is jointly organ-ised by Koelnmesse and the DLG. Supporting programme In addition to the exhibitor presenta-tions, Anuga FoodTec will provide industry experts from the food pro-duction sector with the information they require through a diverse and technically sophisticated supporting programme. Under the direction of the DLG (German Agricultural Society), current topics and issues relevant to the industry will be addressed in specialist forums presented by prestigious research institutes, associations and experts. As a part of the supporting programme, once again, the Flei-scherei Technik and Fleischer-Hand-werk Award will be awarded. For the third time this award will honour innovative technologies that help to achieve significant advantages in meat and sausage production. Categories cover all aspects in both industrial and small companies The ceremony will be held on March 25, 2015 at 10 a.m. in Congress Centre North / Conference Room D on the trade fair area in Cologne. ◆ Bei Weber ist mehr für Sie drin! Besuchen Sie uns auf der Anuga FoodTec 24. – 27.03.2015, Halle 6, Stand C 39 Mehr Qualität + Mehr Ausbeute = MehrWert Profitieren Sie von effizienter Betreuung für Ihren Anwendungsbereich und starken Leistungen in Hygiene und Service. Mit innovativen Systemen von Weber erzielen Sie maximale Ausbeute bei minimalem Give-away. Wir bieten Ihnen die passende Lösung für Ihre Anwendung – sei es ein Weber Slicer, Skinner oder Messer. Besuchen Sie uns auf der Anuga FoodTec. Ihr Weber Team freut sich darauf, Sie zu begrüßen. Weber Maschinenbau GmbH Breidenbach Günther-Weber-Straße 3 35236 Breidenbach · Deutschland Fon: +49 6465 918-0 · Fax: +49 6465 918-1100 www.weberweb.com WEB-1516 AZ_Anuga_Foodtech_138x180_DE_RZ.indd 1 30.01.15 15:29 EXHIBITION PREVIEW MESSE VORSCHAU 2015 31 Foto: Archiv


Ftec_01_2015
To see the actual publication please follow the link above